Alles over Meguiar’s® nieuwe producten van 2024 – met gebruikers instructies en FAQ’s!

Dit jaar introduceren we drie geheel nieuwe producten die het detailen van de auto naar een nieuw niveau tillen. Professionele resultaten bereiken met Ultimate Ceramic Coating, zonder de hulp van een expert! Een product om de ramen te reinigen kennen we al, maar een product die de ramen reinigt én waterafstotend maakt? Ultimate Glass Cleaner & Water Repellent is het product wat het mogelijk maakt.  All Surface Interior Cleaner, de naam zegt het al, één product om alle onderdelen in het interieur veilig onder handen te nemen, van kunststof tot bekleding deze reiniger krijgt het schoon. De nieuwe producten zijn allemaal innovatief én gebruiksvriendelijk!

Ultimate Ceramic Coating

De gepatenteerde technologie in Meguiar’s® Ultimate Ceramic Coating zorgt ervoor dat het product uithardt tot een solide barrière, vergelijkbaar met professionele keramische coatings. Deze geavanceerde formule geeft de voordelen van extreem duurzame bescherming die glans en gladheid verhoogt met ongelooflijke waterafstotendheid, maar het vereist geen ingewikkeld proces om aan te brengen of te verwijderen. Een van de voordelen van deze coating is dat hij kleine defecten in de lak camoufleert. Voor de langstdurende resultaten raden we echter aan dat de lak vóór het aanbrengen in uitstekende conditie is. Een volledige lakcorrectie (clay bar, compound en polish) voor het aanbrengen van de Ultimate Ceramic Coating zorgt voor de beste hechting, prestaties en duurzaamheid.

Het aanbrengen is van Ultimate Ceramic Coating is eenvoudig. Spuit deze coating gewoon in één keer rechtstreeks op het oppervlak. Verdeel het vervolgens direct met een schone microvezeldoek van hoge kwaliteit. Blijf dit doen totdat het product zich niet langer laat verspreiden en niet langer nat lijkt. Met Ultimate Ceramic Coating krijg je een hoogwaardige keramische voertuigcoating, maar je hoeft je geen zorgen te maken over een gecertificeerde of getrainde professional om het goed aan te brengen. Het is gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk af te vegen, iedereen kan het gebruiken!

Niet aanbevolen voor matte of satijnen afwerkingen omdat dit ongewenste glans kan toevoegen.

Gebruiksaanwijzing Ultimate Glass Cleaner & Water Repellent
Ultimate Ceramic Coating_NL – FAQ

 

Ultimate Glass Cleaner & Water Repellent

Meguiar’s®  Ultimate Glass Cleaner & Water Repellent heeft een unieke formule die superieure glasreinigende eigenschappen combineert met geavanceerde waterafstotende eigenschappen.  Hierdoor wordt oppervlaktespanning gecreëerd om water van buitenruiten, bestuurdersassistentiesystemen en sensoren af te stoten.

Deze geavanceerde glasreiniger is eenvoudig in gebruik: spray het rechtstreeks op de ruit (één ruit per keer), verspreid het om vuil en verontreinigingen te verwijderen met een hoogwaardige microvezeldoek en draai de doek vervolgens naar de schone kant om verder te reinigen. De ruit wordt glad en streeploos met anticondens eigenschappen. Je krijgt ook het extra voordeel van de hydrofobe technologie, die op de voorruit blijft zitten en voor waterbeading zorgt zodat water er direct vanaf loopt. Het verbetert ook het zicht in natte weersomstandigheden.

Gebruiksaanwijzing Ultimate Glass Cleaner & Water Repellent
Ultimate Glass Cleaner & Water Repellent_NL- FAQ

All Surface Interior Cleaner 

Meguiar’s® All Surface Interior Cleaner is een hoogwaardige interieurreiniger die alle oppervlakken in het interieur van de auto grondig reinigt. Deze interieurreiniger verwijdert vuil, stof, vervuiling en vingerafdrukken van vinyl, leer, rubber en kunststoffen, waardoor oppervlakken schoon worden zonder te glanzen.

Verwijdert ook vlekken uit tapijt en bekleding voor een schoon, fris en egaal uiterlijk en laat tapijt, stof en bekleding er weer als nieuw uitzien. All Surface Interior Cleaner heeft een frisse citrusgeur die het gebruik van het product tot een aangename ervaring maakt. Deze interieurreiniger reinigt oppervlakken grondig en laat een glansvrije afwerking achter.

Gebruiksaanwijzing All Surface Interior Cleaner
All Surface Interior Cleaner_NL – FAQ

De nieuwe producten zijn verkrijgbaar bij ons uitgebreide verkoopnetwerk!
Kijk snel waar het dichtsbijzijnde verkooppunt voor jou is!